PAUL BANKS OG CHARLOTTE HALBERG


I 26 år har Paul Banks og Charlotte Halberg begejstret børn (og deres medfølgende voksne) med deres musikfortællinger.


De har optrådt hundredvis af gange på børnehaver, skoler, biblioteker, foreninger - alle steder, hvor børn kan samles om god musikalsk underholdning. Deres turnéer har bragt dem til alle afkroge af landet - og endda til Grønland.

For musikfortællingen “TIDSRØVER”, modtog de Carl Prisen 2018 som Årets Komponister - Børnemusik.

Charlotte Halberg har i over 30 år spillet på sine fløjter i en lang række akustiske orkestre inden for jazz, verdensmusik og folkemusik samt spillet teatermusik.

Hun spiller for tiden med adskillige orkestre med koncert-programmer for både voksne og børn. Blandt disse kan nævnes duoen med marimbaspilleren Kaj Stensgaard, trioen XONG med pianisten Irene Becker og den vietnamesiske dan tranh-spiller Than Thuy og trioen Halberg/Clausen/Andersson.


Musikalsk inspiration hentes på lange rejser rundt i hele verden.


Se mere på:

www.charlottehalberg.dk

ch@charlottehalberg.dk

Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og skriver i over 35 år. Han har udgivet 12 albums i eget navn og medvirket på ca.100 andre som sideman. Han har bl.a. modtaget komponistforeningen DJBFAs hæders-pris, to Danish Music Awards, samt prisen ’Årets Danske Bluesnavn’ (2006). Han spiller mange solokoncerter og danner desuden duoer med bl.a. saxofonisten Jakob Dinesen og guitaristen Aske Jacoby og spiller i ”Musikorkestret” og i trio med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen.


Se mere på:

www.paulbanks.dk

paul@paulbanks.dk